taking ages to open the various sections

7 posts / 0 new
Last post
george
george's picture
taking ages to open the various sections

 photos over [4] four minutes , what am i doing wrong?. many thanks George. 

Holly
Holly's picture

Hey George

I have been told by other forum members that there is a problem with pages not loading or taking a long time - I am glad you all have told me because it hasn't happened to me yet. The web developers are looking into this for us and I will be hearing from them on Monday. I think the site has had so many large photos uploaded to it that the server is struggling to cope. We are going to limit the size of the photos that can be uploaded directly to the site - probably to about 500kb. You can also use Photobucket and Flickr.

Cheers

Holly

 

Woko
Woko's picture

Holly, I've just noticed that the pages are loading faster. I can't keep up!!! (Only joking). Have the websters been working over the weekend?

Holly
Holly's picture

LOL I am not sure Woko! I will be catching up with them today for an update

Holly
Holly's picture

Hey guys - web developers have highlighted some bugs with the forum module installed as being responsible for delays to some of these pages. Its been logged to be examined soon. Will update when I can.

 

Cheers

Holly

 

Holly
Holly's picture

The issue with sections taking ages to load should hopefully be solved now smiley Please let me know if you still have problems

Woko
Woko's picture

This evening the pages have never loaded faster. And the participants are participating in droves. Welcome one & all! Well done Holly & her merry band of websters.

 and @UrbanBirdsOz  @birdsinbackyards
                 Subscribe to me on YouTube